Service

Hulp

Hulp en ondersteuning

Als u bezig bent met uw digitale apparaten, of het nu een computer, smartphone of tablet is, zult u regelmatig vragen hebben of tegen problemen aanlopen. Hoe doe ik dat ook alweer? Of het apparaat doet niet wat ik wil.
Daarom bieden wij naast ons cursus- en workshopprogramma ook wekelijkse hulp en ondersteuning met ons spreekuur en open inloop.

Spreekuur

Elke dinsdagochtend van 10 tot 12 uur kan iedereen langskomen met vragen en problemen rond smartphone, tablet of computer.

Het spreekuur is geen vervanging van cursussen/workshops maar bedoeld om gerichte vragen c.q. problemen op te lossen zoals:

Het spreekuur is gratis. U hoeft geen lid te zijn van SeniorWeb.

Open Inloop

Elke woensdagochtend van 10 tot 12 uur organiseren wij de Open Inloop. Deze is voor starters en beginners in de digitale wereld.

Wilt u nu zelf ook eens aan de gang met de computer, laptop, tablet of smartphone? Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw eerste stappen met deze digitale apparaten? Loop bij ons binnen op de woensdagmorgen en we kijken samen hoe we u het beste op weg kunnen helpen.

U kunt kennismaken met de meest gebruikte digitale apparaten: smartphone, tablet, computer.

We kunnen uw losse vragen direct beantwoorden, maar u kunt ook kiezen voor een gratis online-cursus om kennis te maken met de digitale wereld. Online-cursussen kunt u in uw eigen tempo volgen met begeleiding van onze deskundige docenten.

Voor deze hulp op maat ontvangen we u graag tijdens de Open Inloop. Neem uw eigen apparaat zoals laptop, tablet of smartphone mee of maak gebruik maken van een van onze apparaten.

U kunt langskomen voor antwoord op vragen als:

Voor de Open Inloop hoeft u zich niet aan te melden, u hoeft geen lid te zijn van SeniorWeb en het is helemaal gratis. Wij helpen u graag op weg!