Overig

Overig

Overzicht

Op deze pagina vindt u een aantal verschillende onderwerpen. In het overzicht hieronder kunt u op een regel klikken om naar een onderwerp te springen. Of u kunt gewoon naar beneden bladeren om alle onderwerpen te zien.

U kunt natuurlijk ook de menubalk bovenin het venster gebruiken om naar andere pagina's van deze website te gaan.

Contactgegevens

Locatie

Over SeniorWeb

Privacyverklaring

Verantwoording

Contactgegevens

Huis van de wijk

Naar het overzicht pijl

Locatie

Onze activiteiten vinden plaats in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt. Op de plattegrond hieronder toont het rode huisje de locatie van het Huis van de Wijk (Rijnstraat 115).

Tip: Klik op de plattegrond om een grotere kaart te zien.

We bevinden ons in het Huis van de Wijk

Naar het overzicht pijl

Over SeniorWeb

Participatie in de digitale samenleving

Van de 6,7 miljoen vijftigplussers in Nederland zijn er circa 6 miljoen online actief. Al sinds 1996 kunnen zij bij SeniorWeb terecht voor hulp, uitleg en informatie op digitaal gebied.

De missie van SeniorWeb is om alle ouderen te laten participeren in de digitale samenleving. Deze is een onmisbaar onderdeel van het leven geworden en SeniorWeb ziet dit als een verrijking van het dagelijks leven van senioren.
De mogelijkheid om via internet zaken te regelen en te bestellen, informatie op te zoeken, contact te leggen en onderhouden zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.

De combinatie van educatie, informatie en ondersteuning maakt SeniorWeb uniek.

Organisatie

SeniorWeb is een landelijke vereniging zonder winstoogmerk met meer dan 150.000 leden. Op het landelijk bureau zijn zo’n 30 medewerkers actief.

Daarnaast kent SeniorWeb een grote groep vrijwilligers. Het merendeel hiervan is actief bij een Leslocatie. SeniorWeb Amsterdam-Zuid is zo’n Leslocatie. Met een werkgroep van tien leden verzorgen wij een uitgebreid pakket van cursussen, workshops, individuele les en service/ondersteuning. Vijftigplussers kunnen er hun eerste stappen in de digitale wereld zetten maar ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Meer informatie over de landelijke organisatie vindt u op de website pijl www.seniorweb.nl.

Naar het overzicht pijl

Privacyverklaring SeniorWeb Amsterdam-Zuid

SeniorWeb Amsterdam-Zuid:

AVG

Inleiding

Wij respecteren uw privacy.

Persoonlijke gegevens worden alleen bewaard als dat nodig is. Als u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten bewaren wij uw e-mailadres. Als u zich aanmeldt voor een van onze activiteiten bewaren wij uw gegevens tot het einde van dat seizoen. Uw gegevens slaan wij zo veilig mogelijk op.

In deze privacyverklaring leggen wij u uit wat we doen met uw persoonsgegevens.

Doel gegevens

Wij verzamelen uw persoonsgegevens met als doel u op de hoogte te houden van onze activiteiten en onze service aan u als cursist zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wat doen wij met uw gegevens?

De gegevens die SeniorWeb Amsterdam-Zuid ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

Excel: Ten behoeve van het uitvoeren van ons activiteitenpakket leggen we uw gegevens (naam, telefoonnummer, e-mailadres) vast in een wachtwoord beveiligde Excel spreadsheet, dat beveiligd wordt opgeslagen. Na afloop van het cursusseizoen wordt dit spreadsheet verwijderd.

MailChimp: Onze nieuwsbrieven worden verzonden met de online dienst MailChimp. Alleen uw e-mailadres wordt opgeslagen in MailChimp. MailChimp heeft een eigen privacy policy om deze gegevens te beveiligen. Indien gewenst vindt u die hier:  pijl Privacy Policy.

Trello: Wij gebruiken de online dienst Trello voor onze Les op Maat administratie. Uw telefoonnummer en eventueel e-mailadres worden opgeslagen in Trello. Ook Trello heeft een eigen privacy policy om deze gegevens te beveiligen. Indien gewenst vindt u die hier:  pijl Privacy Policy.

E-mail: Wij gebruiken een Gmailadres voor onze correspondentie. Onze communicatie verloopt via de beveiligde mail-servers van Google.

Opslag periode

Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor het uitvoeren van onze activiteiten.

Nieuwsbrieven

Uw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in MailChimp. U kunt zich uitschrijven via de link onderaan iedere nieuwsbrief of door een e-mail te sturen aan seniorweb.amsterdamzuid@gmail.com.

Beveiliging

Van uw persoonsgegevens worden geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden beheerd in de eerder genoemde systemen en software. Deze gegevens zijn beveiligd en niet voor derden toegankelijk.

Uw gegevens blijven van u

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij precies van u hebben? Vraag dan gerust een overzicht bij ons op. U mag ons ook vragen om de persoonsgegevens die wij van u hebben aan te passen of te wissen. Stuur uw verzoek naar seniorweb.amsterdamzuid@gmail.com dan maken wij het voor u in orde.

Recht op het indienen van een klacht

Als u vindt dat wij niet op de juiste manier met uw gegevens omgaan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via  pijl deze link.

Plichten

Wij verwerken persoonsgegevens voor het aanbieden van onze activiteiten. Uw gegevens zullen nooit worden doorgegeven of verkocht aan derden.

De gegevens die wij van u verzamelen zijn de minimaal benodigde gegevens voor het aanbieden van onze activiteiten.

Naar het overzicht pijl

Verantwoording

Op deze website genoemde merknamen en/of getoonde foto's van Acer, Albelli, Albert Heijn, AllerHande, Android, Apple, bol.com, Chromebook, Dropbox, Gmail, Google, GVB, iCloud, Instagram, iPad, iPhone, MacBook, macOS, Microsoft, NS, OneDrive, Primephonic, Samsung, Snapchat, Spotify, Streetview, WhatsApp, Windows en YouTube representeren handelsmerken dan wel handelsnamen van hun respectieve eigenaren.

Foto's bovenaan webpagina's zijn "Designed by Freepik" en rechtenvrij verkregen van Freepik. Overige foto's zijn ofwel zelf gemaakt ofwel rechtenvrij verkregen van websites als Freephotos en Pixabay.

Naar het overzicht pijl